Port Spa | Esenyurt Masaj Salonu

Kendinizi Ödüllendirin.

Port Spa & Masaj’a adım attığınız anda huzur ve dinginliği hissedin. Size özel karşılamamız ve güleryüzlü personellerimizle sizlere hizmet vermekteyiz.. 

hizmetlerimiz

Esenyurt Port Spa & Masaj Salonu

5 Yıldızlı Otel İçerisinde Bulunan Merkezimizde Klasik Masaj, Sultan Masajı , Medikal Masaj, Hamam, Sauna ve daha birçok uygulamalarımızla tanışın.

Masaj

Klasik masaj, vücuttaki kasları gevşetmek, kan dolaşımını artırmak ve genel olarak stresi azaltmak için uygulanan geleneksel bir masaj tekniğidir.

Hamam & Sauna

Hamam, sauna, kese, köpük ve buhar odası hizmetlerimizle kendinizi yenilenmiş ve dinlenmiş hissedeceğiniz eşsiz bir spa deneyimi yaşayın.

Kese & Köpük

Kese köpük uygulamasıyla cildinizi derinlemesine temizleyin.

Port SPA & esenyurt MASAJ SALONU

tanıtım Videosunu İzleyin

İstanbul’un En Lüks En Yeni Masaj Salonu

Lüks Esenyurt Masaj Salonu

18 yıllık tecrübemizle, Esenyurt masaj salonu olarak müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Profesyonel masaj kadromuzla , bedeninizi ve ruhunuzu yenilemek için buradayız. Siz de bu deneyimi yaşamak için hemen randevunuzu almayı ihmal etmeyin.

Sıkça Sorulan Sorular | Esenyurt Masaj Salonu

salonunuz da hangi masaj türlerini sunuyorsunuz?

Esenyurt masaj salonumuzda klasik, derin doku, aromaterapi, sıcak taş ve spor masajı gibi çeşitli masaj hizmetleri sunmaktayız.

Esenyurt masaj salonunda seanslar ne kadar sürüyor?

Seanslarımız genellikle 60 dakika, 90 dakika ve 120 dakika olmak üzere farklı süre seçenekleri ile sunulmaktadır.

masaj sonrası nelere dikkat etmeliyim?

Masaj sonrasında bol su içmenizi ve ağır fiziksel aktivitelerden kaçınmanızı öneririz. Ayrıca, masajın etkisini sürdürebilmek için vücudunuzu dinlendirmek önemlidir.

Esenyurt masaj salonunda hangi saatler arasında hizmet veriyorsunuz?

Sabah 10:00’dan akşam 03:00’a kadar hizmet vermektedir. Randevu almak için lütfen önceden iletişime geçiniz.

masaj salonunda kullanılan ürünler doğal mı?

Evet port spa masaj salonumuzda kullanılan tüm masaj yağları ve ürünler doğal ve kaliteli içeriklerden üretilmiştir. Sağlığınıza önem vermekteyiz.

Esenyurt Masaj Salonu’nda hangi ek hizmetleri sunuyorsunuz?

Esenyurt Masaj Salonu’nda masaj terapilerimizin yanı sıra kese köpük uygulaması, cilt bakımı, aromaterapi gibi ek hizmetler de sunmaktayız. Bu hizmetlerimizle, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyoruz.

Esenyurt Masaj Salonu Fiyatları

Esenyurt masaj salonu olarak hizmet veren port spa masaj merkezimiz, siz değerli müşterilerine en uygun esenyurt masaj fiyatları ile hizmet vermektedir.

Masaj TürüSüreFiyatı
Klasik Masaj60 Dakika1000 TL
Klasik Masaj45 Dakika800 TL
Hamam, Kese, Köpük45 Dakika1.300 TL
Sultan Masajı60 Dakika1.500 TL
Aromaterapi Masajı45 Dakika1.000 TL
Gold Masaj Paketi60 Dakika1.800 TL
Kafa Masajı30 Dakika700 TL
Esenyurt Masaj Salonu Fiyatları


Esenyurtun kalbinde size en yakın konumda bulunan salonumuzda en çok tercih edilen masaj türü klasik ve Sultan masajıdır. Beylikdüzü ve esenkent’e 5 dakika yakın olan port spa olarak erkek ve kadın müşterilerimize hamam, sauna, kese, köpük, cilt maskesi gibi uygulamalarımız bulunmaktadır. Esenyurt Port Spa masaj salonumuz bahçeşehir’e çok yakın konumda bulunmaktadır. Elit 5 yıldızlı otel tesisi içerisinde sizlere spa ve masaj hizmeti veriyoruz. Esenyurtta ve istanbulda alanında en deneyimli kadromuzla sizlere stresi gideren masaj çeşitleri uygulamaktadır.